Cautare

32191 de rezultate pentru "clara 2c o tanara de doar 10 ani pasionata de cristale" (3.98 secunde)
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Sursa de finantare a lucrarilor de cadastru", pe care o puteti citi in continuare. Ma adresez astazi dumneavoastra pentru a incerca sa atrag atentia asupra unui subiect oarecum neglijat, din punctul meu de vedere.
Boxerul Lucian Bute a declarat, astazi, la plecarea spre Canada, ca spera ca intr-un an sa revina in Romania cu centura de campion mondial, luand in calcul chiar si varianta sa lupte pentru titlul suprem la o alta categorie, informeaza Mediafax.
Actrita Monica Davidescu este pasionata de teatru, insa are suficient timp si pentru alte lucruri legate de ea, de familie sau de cealalta latura a sa, filmul. ... S-au cunoscut la un spectacol, cand acesta i-a adus un buchet de flori dupa ce, un timp indelungat, a admirat-o profesional.
Roxana Ion participa la targul de la Sala Dalles organizat cu prilejul venirii primaverii. O mai puteti gasi si astazi la stand, la etajul 1. ... De ani de zile ma ocup de bijuterii hand-made.
Canta de mica si este pasionata de dans, de aceea piesele ei au o nota de energie aparte. Dupa o pauza de 2 ani, Onny aduce publicului roman piesa El Corazon, perfecta pentru zilele toride de vara.
Vineri, 18 decembrie, la Hellen Concept Store, va avea loc un eveniment de lansare a unui tanar talentat care creeaza doar fuste midi pentru femei. Alex Ciobanu este tanarul care imbraca doar femei.
Avea doar 19 ani O tanara din Brazilia a murit intr-un accident auto dupa ce nu a fost atenta la drum deoarece posta fotografii pe internet. Astfel, la doar cateva momente dupa ce a fotografiat kilometrajul, fata a intrat cu masina intr-un viaduct.
Opere de arta, in locul peretilor cu var alb Andreea Gabriela Tudor este eleva care a pictat scara blocului in Braila. La doar 16 ani, adolescenta, care invata la Liceul de Arte, a transformat peretii cu var scorojit intr-o adevarata oaza de natura.
Nicolas Cage, in varsta de 55 de ani, urmeaza sa se insoare in Las Vegas cu iubita sa, Erika Koike, cu 21 de ani ai tanara decat el. ... Cage a depus actele pentru a se insura cu iubita sa de 34 de ani, scrie TMZ.
Miscarea de Rezistenta: ... Magda Marincovici) Medicul Sivia Nica este sefa Unitatii de Primiri Urgenta (UPU) a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB). ... 15 octombrie) este ziua domniei sale de nastere si ii dorim tot binele din lume.
Miruna Ioani) Duminica dimineata, Daniela Crudu suna la 112, ca a batut-o iubitul. Pentru cei care nu stiu cine este Daniela Crudu, aflati ca e o asistenta tv, desi acum nu mai stiu exact unde lucreaza.
In cadrul targului organizat in curtea MTR, Anuta Stan a participat zilele trecute cu ii autentice, din Oltenia, vechi de 100 de ani. "Sunt cautate iile din Oltenia, vechi de 100 de ani!
Scopul proiectului este atat crearea si dezvoltarea unei noi scene artistice in orasul nostru, cat si simpla reactualizare a ideii generale pe care o au cetatenii despre ce poate fi arta.
Recent, la Seneca AntiCafe a avut loc lansarea volumului de debut al Mariei Mazilu, Framantarile unui pisoi salvat. Cartea a fost prezentata publicului de actrita Nuami Dinescu.
Recent, la Hellen Concept Store, a avut loc loc un eveniment de lansare a unui tanar talentat care creeaza doar fuste midi pentru femei. Alex Ciobanu este tanarul care imbraca doar femei.
Cu o inaltime medie de aproximativ 1,8 metri deasupra nivelului marii natiunea lor este cea mai expusa de pe Pamant in cazul cresterii nivelului oceanelor.
Dupa o perioada de patru ani in care a fost complet renovata si reconstruita la standarde europene, Piata Amzei din centrul Capitalei le ofera bucurestenilor un targ traditional romanesc. In cadrul acestui targ, veti descoperi gusturile mancarurilor romanesti, retetele de prepare si povestile producatorilor traditionali.
Irinel se iubeste inca din vara cu mandretea asta de fata! Omul de afaceri Irinel Columbeanu (56 de ani) pare sa aiba in continuare succes la "prospaturi", chiar daca milioanele lui de euro s-au dus, in ultimii ani, pe apa sambetei, din cauza afacerilor paguboase.
Corina Valceanu - Fondator & CEO - agentia Fireworks Public Relations - vorbeste despre principiile de viata care devin principii de business. - Ce te-a motivat sa incepi o afacere proprie?
Artista este una dintre persoanele care adora muntele, tocmai de aceea si-a luat fratele intr-o mini vacanta pe care au petrecut-o weekendul trecut la Hotelul Orizont din Predeal.
google-analytics.com